Dvacet kilometrů od historického města Tábor se nachází toto romantické místo. Jak jej vnímá svatební kameraman Martin Lysek? To se dozvíte v našem novém tipu na svatbu.

Resort Mlýn Černovice - romantické místo pro váš velký den

 

Vítejte u dalšího tipu na svatbu. Dvacet kilometrů od historického města Tábor se nachází toto romantické místo. Zmiňovaný resort hostí malé městečko Černovice na Vysočině. Díky poloze a bezprostřednímu okolí na vás dýchne odpočinková, relaxační atmosféra. Celé místo skýtá neuvěřitelné možnosti. Různá zákoutí, která si zamiluje jakýkoliv svatební fotograf nebo v mém případě svatební kameraman. Nemusíte přejíždět nikam na portrétní focení a tak se odtrhávat od svých hostů. Byl by to totiž hřích.

uvítací svatební tabule Resort Mlýn Černovice exteriér Resort Mlýn Černovice výzdoba svatebního obřadu Resort Mlýn Černovice 

Resort Mlýn Černovice nabízí možnost ubytování pro 45 hostů v tematických pokojích. Pokud by jste potřebovali ubytovat více lidí, nabízejí možnost nedalekého ubytování až pro 150 hostů.

Díky pergole můžete mít svatební den pod širým nebem, což oceníte především v parných letních dnech i za deštivějšího počasí. Svatební obřad si neumím představit ani na jiném místě než na molu, vyčnívající nad hladinou rybníka. Má své kouzlo za každého počasí.

Pokusím se v pár řádcích přiblížit svatební den, jež jsem z pozice svatebního kameramana zažil.

Přijíždím ráno v pošmourném sobotním dni. Rozveselený jsem hned z několika důvodů. Setkám se s Veru a Borisem. Už při prvním setkání je mi jasné, že si svatební den chtějí pořádně užít se svou nejbližší rodinou a přáteli.

Setkávám se opět se svatebním fotografem Jindřichem Nejedlým. Tvořím svatební videa pro snoubence a zároveň video ze zákulisí. Sekundárně vypomáhám s drobnostmi u focení pro naprosto skvělý výsledek, hold Jindra jen jeden.

Zpátky na začátek. Chlapi s Borisem plní balónky barvou. Něco se chystá na volnou část zábavy. Družičky snídají a u Veru se dokončuje účes a make-up. Natáčím detaily, bez kterých si svatební přípravy neumím představit. Jako například zásnubní či snubní prsteny a mnohé další.

svatební prsten na pokoji v Resort Mlýn Černovice ženichovy manžetové knoflíčky spolu s hodinkami a botamiboty a parfém na pokoji kde probíhají přípravy nevěsty  

  

  

Svatební den má pod palcem Nikol Hrušková z Love Weddings. Je přesně tam, kde má být. Snaží se nevstupovat do svatebního dne, naopak velmi elegantně dokáže vycítit, kdy je potřeba pomoci.

Poslední drobné úpravy a Lucie Rusová vizážistka dopřává Veru pohled do zrcadla. Panuje uvolněná atmosféra.

Naproti v pokoji se pánové po barevném ránu oddávají koupeli. Boris jde do obleku v prostředí jako z filmu.

Ve vhodných chvílích s Jindrou dokumentujeme výzdobu a kruhové uspořádání dnešní hostiny.

kruhové uspořádání svatební tabule Resort Mlýn Černovice detail prostírání svatební tabule výzdoba svatební tabule Resort Mlýn Černovice

  

Schází se hosté. Nevěsta jde do šatů. Posledních pár záběrů s družičkami. Přichází tatínek s kytičkou a je tady první dojetí na obou stranách. Toto jsou jedny z nejdůležitějších momentů, miluji to. Tohle člověk nenahraje.

Řadí se hosté a ženich přichází na molo.

Celý den jemně mrholí, ale najednou to z čista jasna ustává.

Po příchodu svědků a družiček, družby je tady nevěsta. Obřad si snoubenci užívají bez známky nervozity. Tu mám trochu já z kluzkého povrchu, naštěstí to zvládám a svůj strach o techniku přemáhám.

Padlo hlasité a jednoznačné ANO. Svědkyně, maminka a další hosté se neubrání dojetí. I kapky štěstí se daří zaznamenat.

Tip na alternativní gratulace. Dnes se nepodávají ruce a nepřeje se. Každý z hostů si má něco v duchu přát a stvrdit to hozením mince do rybníka. Symbolické a rychlé gesto.

První společné fotografie a již novomanželé se vydávají na hostinu.

Před tou je čeká společný přípitek a zatlučení bedýnky s obsahem, jež si mohou otevřít až příští rok.

Je tady hostina, proslovy a oběd.

Tip na zábavu pro volný čas. Ve volném čase můžete své hosty zabavit různou formou her. Rozlosujete hosty do skupin a ty mohou proti sobě soupeřit. Lépe a rychleji se tak seznámí.

Jak jsem zmiňoval již v úvodu, nepřejíždíme za fotkami. Vše je na místě. Těch možností, kde udělat luxusní záběry do svatebního videa je nespočet. Hosté hrají a my se s Jindrou vydáváme ulovit ten pravý záběr pro dokreslení celé svatební atmosféry. Jak se nám to povedlo, můžete vidět na výsledných fotografiích nebo ve svatebním videoklipu.

vzájemné pohledy novomanželů Resort Mlýn Černovice rozesmátá nevěsta při políbení ženichem Resort Mlýn Černovice nevěsta s ženichem se tulí Resort Mlýn Černovice

Tip na jedinečné umělecké dílo. Hází se šipky na plátno, cílem jsou naplněné balónky s barvou, které ráno chlapi poctivě naplnili. Občas nějaká ta šipka letí mimo, nakonec se daří všechny balonky sestřelit.

originální umělecké dílo na svatbu

Krájení dortu, opravdový relax u vodní dýmky. Šachová partie.

Tip na alternativní možnost házení svatební kytice. Stalo se to světovým hitem, jak oživit svatební program. Utvoří se kruh ze svobodných dam. Nevěsta je uprostřed a na její kytici jsou navázány až dva metry dlouhé stuhy. Mohou ladit v barvách svatební výzdoby, ale také nemusí. Nevěsta se zavřenýma nebo zavázanýma očima zvedá kytici nad sebe a stříhá stuhy, které se točí společně se svobodnými dámami v kruhu kolem nevěsty. Každá stuha má svou majitelku. Při samotném stříhání se můžete na střih podívat, aby jste si neublížili. Té z dam, které stuha zůstane jako poslední, vyhrává. Nechte to tomu pravému osudu.

stříhání svatební kytice pod pergolou v Resort Mlýn Černovice

O květiny se postaralo květinářství Květiny u Rožců, které podtrhlo celou výzdobu a svatební den sladili do červených odstínů.

S přáteli a novomanželi se vydáváme na molo, místo onoho vyslovení ano. Zamračený den se díky dýmovnicím a obětavým přátelům barví do pestré škály barev. Zábava a zároveň unikátní snímky. Nevyblednou pěknou řádku let.

novomanželé na molu Resort Mlýn Černovice novomanželé a přátelé na molu nad vodní hladinou to hraje všemi barvami Resort Mlýn Černovice

Je čas na první tanec při prskavkách. Romantika je cítit z každého záběru. S posledním zablesknutím prskavky se s Vámi loučí svatební kameraman Martin Lysek z Your Life Video.

Pokud chcete vidět, jak to vypadalo v zákulisí, podívejte se na následující video. Provází jim nikdo jiný než svatební fotograf Jindřich Nejedlý.

Facebook - Your Life Video
Instagram - Your Life Video

 

Plánování: Nikol Hrušková / Love Weddings
Svatební kameraman: Your Life Video
Svatební místo: Resort Mlýn Černovice
Fotograf: Jindrich Nejedly Photography
Květiny: Květiny U Rožců
MUAH: Lucie Rusová

SAME DAY EDIT - svatební video v den svatby

Video vytvořené a promítané ve svatební den.