Rekovice, Frenštát pod Radhoštěm. Beskydské krásy.

Svatební den

 

Příběh začíná během studia medicíny. První vzájemná výměna pohledů proběhla v běžný den studia ani jeden z nich v té době netušil, že je osud o pár chvil později svede dohromady.

Já měl to štěstí být u jejich velkého dne. Yuliye pochází z Ukrajiny a letošní rok bohužel nedovolil jejím rodičům se svatebního dne účastnit. Na mých bedrech vyvstala velká zodpovědnost natočit jejich velký den jako památku i pro zmiňované rodiče. 

Nestává se mi často, že zavítám na svatbu do rodného kraje a ještě k tomu pod milované Beskydy do Frenštátu pod Radhoštěm.
Letošní rok je s počasím velmi nevyzpytatelný. I v tomto případě se nám podařilo bouřku odklonit a svatební den vyšel na jedničku.
Přijíždím z rána k přípravám ženicha, kde probíhá příprava aut a úprava posledních detailů. Vše jde s úsměvem a po chvilce se loučím a přejíždím na svatební místo do Hotelu Bartoš.

Vítám se s nevěstou a družičkami. Přípravy jsou v plném proudu. Panuje zde výborná atmosféra o kterou se postaraly družičky, které jsou mimochodem také doktorky. Velmi všem fandím, protože je to obor, u kterého zůstanete na celý život. 

V průběhu příprav se seznamuji s fotografem Filipem Žitným. Utvořili jsme tandem, jež svatební den zdokumentoval jako jeden tým

Ve vhodné chvíli odbíhám natočit vyzdobené místo obřadu a hostiny. Obrovskou výhodou je mít podstatnou část dne na jednom místě a to v Hotelu Bartoš možné je.

Po těchto krocích se vracím zpátky za nevěstou, která má v rukou chlebíček a úsměv na tváři. Zapínají se šaty, připevňuje se závoj a v tu chvíli přijíždí ženich. Podstupuje slivovicový test na Covid-19 - jelikož prošel, mohl se s Yuliyí setkat u venkovního obřadu před knězem.
Vlastní emotivní sliby stvrdily nádherný okamžik spolu s výměnou prstýnků a prvním políbením.

Než se den přehoupl do večerní párty, vyrazilo se fotit do nedalekých Rekovic. Fantastické místo, plné zeleně, výhledů na Velký Javorník (otevřený prostor s nespočtem přírodních zákoutí). Mohli bychom s Filipem být s novomanžely ještě dnes, ale o tom svatební den přeci není.

Průvodcem celého dne byli úžasní svědkové, jež nejenom provázeli hosty programem, ale zároveň rozproudili volnou zábavu spolu s Rudolf Hlucháň - Diskjockey pro Váší párty.

No posuďte sami. 

Děkuji, že jsem mohl být vašim kameramanem.

Svatební videoklip

 

Facebook
Instagram

 

Video: Your Life Video
Svatební místo: Hotel Bartoš - Frenštát pod Radhoštěm
Fotograf: Filip Žitný svatební fotograf
DJ: Rudolf Hlucháň - Diskjockey pro Váší párty
Šaty: Elody.cz - svatební šaty
Oblek: Tiger of Sweden
Květiny: Květinářství Myslikovjan
Vizážistka: Svata Ermisová
Účes: Michaela Ulčáková
Dort: Věra Boháčová

SAME DAY EDIT - svatební video v den svatby

Video vytvořené a promítané ve svatební den.