Svatební video dnes patří neodmyslitelně k jedené z památek, která po svatbě zůstane.

Ahoj,

nevěsta sice nejsem, ale možná by Vás mohl zajímat názor člověka, který se ve světě svatebního videa pohybuje více než 11 let.
Je mi třicet let a sám mám před svatbou. Zastávám myšlenku, že svatební den by měl být především dnem dvou lidí - mnohdy je jen jednou v životě. Vzpomínky jsou nenahraditelné.


Jak plyne čas, vzpomínky blednou a nastává otázka, co nám po svatbě zůstane? Ano, především manžel/ka. Již zmíněné vzpomínky, prstýnky, fotografie a případně mnohdy diskutované video.


Mezi videem a fotografií je zásadní rozdíl. Fotografie dokáže zachytit určitý okamžik, avšak video zaznamená okamžik plynoucí v čase. Obojí můžeme nazvat investicí do budoucna. Nejsem zastáncem tzv. přikrášlování, mám rád reálnou skutečnost.


Myslím si, že jsem realista. Mnohdy trošku snílek. Což je pro video ideální kombinace.


Video dokáže přenést emoce a zachytit atmosféru, jež svatební den připomene takový, jaký byl ve skutečnosti. Snažil jsem se krátce vnést do pár odstavců myšlenku, že samotný svatební den uteče velmi rychle a památka na takovouto událost není k zahození. 


Svatební den i svatební video není levnou záležitostí. Rozpočet stoupá doslova s každou položkou. Všem, kteří se k takovému kroku chystáte, bych rád popřál krásnou svatbu. Nenechte si ji ničím ani nikým vymluvit. Budu se na vás těšit u příštího příspěvku.

SAME DAY EDIT - svatební video v den svatby

Video vytvořené a promítané ve svatební den.