Svatba v klidném prostředí na vesnici. Koně, pastviny a louky.

Svatba nedaleko Opavy

 
Zamířil jsem se svou kamerou na další nádherné místo, tentokrát nedaleko Opavy do Jakartovic. Milujete-li klid, přírodu a koně, věřím, že právě toto místo Vás chytne za srdíčko.
 
V přírodě, na vesnici situováno ve stráni, kde se nachází penzion společně s restaurací, stájemi a novým prostorem pro konání svatebních dní.
 
Penzion nad stájí pohled na stavení v Jakartovicích stáje v Penzion nad stájí Jakartovice místo svatební hostiny Penzion nad stájí Opavsko
Z jízdárny vzniklo prostorově úžasné místo kruhového půdorysu s kapacitou až 130 hostů, ideální pro kulaté stoly. Bez kompromisů s prostorem, dostatek místa i na vysněný první tanec.
Pokud hledáte svatební místo od příprav, přes svatební obřad a hostinu, penzion Jakartovice může být pravým místem právě pro Vás.
 
Nabízí se zde hned několik lokací, kde je možné uspořádat svatební obřad. Stačí se vydat kolem pasoucích se koní ve stráni, svatební obřad u jezírka s výhledem na vesničku nebo vyjít ještě výše ke kapličce. Romantika spojená s vesnickým klidem.
 
Možnost ubytování až pro 70 hostů.
 
Pro mě z pohledu svatebního kameramana je prostředí dokonalé, vše, na co si vzpomenu, je za pár kroků dostupné. Ať jsou to záběry s koňmi, loukou, zákoutím s květinami, záběry do širokého okolí.
 

Nikol a Michal

 
Nikol s Michalem tvoří úžasný pár. Nikol má sama zkušenosti s focením a bylo neskutečné vnímat energii a zachytit jejich lásku. Michal rozhodně nezůstal pozadu a jeho zkušenosti z pódia při koncertech jednoznačně odbouraly nervozitu, která u ženicha mnohdy bývá. Harmonie je vidět na každém záběru, naprosto jsme si to užili. Svatební video v Penzionu nad Stájí.
 
 
Trochu inspirace do svatebních jarních dnů. Nebojte se experimentovat, co takhle svatební den do žluté až hořčicové barvy?
 
sweet bar s dortem a výzdobou v Jakartovicích Penzion nad stájí detail výzdoby ze svatebního dne Penzion nad stájí  svatební koncept a výzdoba v Penzion nad stájí Jakartovice na Opavsku
 
Žlutá barva k jaru jednoznačně patří. Celý koncept k dokonalosti, dovedla Verča z Všudekytky. Posuďte sami, jak se jí koncept povedl.
 
Při dnešním dni sekundují Svatbomilky Pěťa a Nikol. Nejenom, že si od nich můžete zapůjčit všelijaké dekorace, zhotoví pro Vás i jedinečné tiskoviny, bez kterých se žádný svatební den neobejde.
 
Celé výzdobě vévodí svatební dort s vymodelovanými včelími plástvemi z čokolády. Dokonale doplňuje sladký bar tvořen klasikou v nevšedním pojetí. Raději rychle pryč, ještě teď se mi zbíhají chuťové buňky.
 
Máme vše nachystáno, chybí jen nevěsta s ženichem. Nikol má výraznější líčení podtrhující její krásu. Líčení i dnešní účes si vzala do parády Bára, která vše dokonale propojila se svatebními šaty.
 
V poslední době na svatbách vnímám změnu stylu šatů, mnohdy ustupuje krajka a jde se směrem minimalismu.
Stále častěji se potkávám s nevěstami, které mohou své svatební šaty delšího střihu jednoduše upravit. Dvoje šaty v jednom. 
 
Za všemi fotografiemi stojí Míša, měl jsem s ní možnost spolupracovat poprvé. Musím říci, že vyznáváme podobné pojetí a vnímání svatebních momentů. Neskutečně jsme si sedli a jako tým doplňovali. Těším se na další společná setkání.
 
Nic nevydá než video za tisíce slov.
 
 
S touto tečkou se s Vámi pro dnešní příspěvek loučím. Budu moc rád, pokud dáte vědět, jak se místo a dnešní svatba líbila.
 
Miluji bezprostřednost a neopakovatelné momenty svatebního dne. Pokud hledáte svatebního kameramana jedinečných okamžiků v okolí Opavy nebo Ostravy, či kdekoliv jinde. Budu vždy v pravý čas na pravém místě.
 
Váš svatební kameramana
Martin Lysek z Your Life Video
 
P.S.: Do videa jsem se nevešel, ale já to při nejbližší příležitosti v tomto měsíci napravím.
 
 

Koncept a květiny: Všudekytky
Dekorace a tiskoviny: Svatbomilky
Svatební kameraman: Your Life Video
Svatební místo: Penzion nad Stájí
Fotograf: Michaela Balážová
Šaty : JULIANA- Svatební salon
Oblek : Koutný
MUAH: Visage & Cosmetics studio B.K.
Dort: Justysbakery
Sweet bar: Mlsná buchta
Svíčky: Včelařství Řezanina
Šperky: Kamínková Víla

SAME DAY EDIT - svatební video v den svatby

Video vytvořené a promítané ve svatební den.