Splněný sen se stane na Panství Dlouhá Lhota skutečností. Říká svatební kameraman Martin Lysek z Your Life Video

Panství Dlouhá Lhota

 
Nový tip na svatbu je zde.
Nedaleko od Prahy se nachází toto skvostné místo. Pokud plánujete svatební den v přírodě nebo chcete mít vytouženou zámeckou svatbu, Panství Dlouhá Lhota je to pravé místo pro váš velký den.
  p1 p2 p3 
V brdské krajině asi 50 km od centra Prahy s výbornou dopravní obslužností. Toto místo doslova vstalo z popela. Pokud se podíváte do historie a na současnost. Uchvátí vás zámecká zahrada, která je pro svatbu v přírodě jako stvořená nebo samotný zámek, jež je nezaměnitelný.
 
Měl jsem možnost toto místo navštívit jako svatební kameraman v podzimním počasí. Musím říci, že díky probarveným listům a slunečním paprskům má zámek se zahradou nezaměnitelnou atmosféru. No posuďte sami.
 
Podívejte se na krátkou ochutnávku, jak může svatební den vypadat v Panství Dlouhá Lhota.
 

Zákulisí svatebního dne na Panství Dlouhá Lhota

O koordinaci vašeho vysněného dne se může postarat vždy usměvavá Pavlína Ventrubová z WE agency - Weddings & Events creations. Naplánuje společně s vámi celý svatební den a postará se o jeho hladký průběh. Splní i ty nejnáročnější přání.
 
p10 p11 p12
Svatební obřad je možný jak v zámecké zahradě, tak třeba na zámku. Svatební hostinu můžete mít pod stanem v části zámecké zahrady nebo v místní restauraci Konírna. Kapacitně svatba o velikosti až sta hostů nebude žádný problém.
 
Hosté se mohou ubytovat ve snových moderně zařízených pokojích nebo v pokojích v zámeckém stylu.
 
Dnešní svatební hostina a výzdoba svatebního obřadu je laděna do bronzové barvy. Barvy podzimu se ve svatebních paprscích předhánějí. O výzdobu společně s Pavlínou Ventrubovou se dnes stará Lenka Vykouková ze SvatbyodLenky. Bronzový šifón na svatební hostině propojuje zbarvené podzimní listí s květenou.
p20 p21 p22 p23 p24 p25
Vše je laděno do posledního detailu. Makronky, tartaletky, dorty s různými příchutěmi i lízátka. Podzim vyřazuje i z těchto dobrot, o které se postarala Anna Hrubá z aniny_dorty. Neodolatelné a já vždy přijdu pozdě.
p29 p31 p32
Kristýna Dušková se postarala o vzdušný, doslova nadýchaný účes. Výraznějším líčením podtrhla oči dnešní nevěsty, která si užívá přípravy v českém županu od firmy Férovky. Nejenom pro nevěsty, ale i družičky či maminky. Bez nápisu a tak elegantní říká Jitka Červenková.
p39 p41 p42
Svatební obřad obklopený kolem dokola dominujícím listím. S využitím vzrostlých stromů. I takto netradičně může být připraveno místo pro slavnostní vyslovení ano.
 
Pokud jste dočetli až na tento řádek. Tyhle fotografie vystřihl jako ze žurnálu svatební fotograf Jindřich Nejedlý. Pokud ještě hledáte svatebního kameramana z Prahy, Brna nebo Ostravy, mile rád se ujmu právě vašeho svatebního dne. Zaznamenám vaše jedinečné a neopakovatelné okamžiky. Nenuceně se zábavou.
 
Zajeďte se na Panství podívat, domluvte si schůzku. Věřím, že se váš splněný sen stane na Panství Dlouhá Lhota skutečností.
 
Váš svatební kameraman
 

SAME DAY EDIT - svatební video v den svatby

Video vytvořené a promítané ve svatební den.